Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 11.07.2017. 09:27

(otkazivanje) Prodaja proizvodne hale, dograđene proizvodne hale i neplodnog zemljišta u Varešu, kontejnera za otpadno ulje, jamskih peći, dubilice, glodalica, bušilica...

Izvor: Akta.ba, 10.07.2017.

BOSNA I HERCEGOVINA

Federacija Bosne i Hercegovine

Federalno ministarstvo financija - finansija

Porezna uprava Federacije BiH

Kantonalni porezni ured Zenica

Broj: 13-4-01-15-21-495/15

Zenica 10.07.2017. godine

 

FEDERALNO MINISTARSVO FINANSIJA-FINANCIJA POREZNA UPRAVA FEDERACIJE BiH

 

PREDMET: Obavještenje

 

Obavještavamo zainteresovane ponuđače da se prodaja zaplijenjene imovine poreznog obveznika-dužnika „Tvornice rezervnih dijelova" d.d. Vareš, zakazana za 12.07.2017. godine za 12 sati, neće održati zbog prijave potraživanja treće strane.

 

Naime, grupa radnika „Tvornice rezervnih dijelova" d.d. Vareš, zastupani po advokatima Akagić-Bavčić Zumreti iz Sarajeva i Nedeljku Bursać iz Sarajeva, obavjestili su Kantonalni porezni ured Zenica o postojanju njihovog založnog prava na određenim mašinama i opremi koje su predmet direktne prodaje i kod kojih je u toku izvršni postupak kod Općinskog suda u Visokom, te traže izuzimanje ove imovine iz postupka prodaje.

 

Nakon što kantonalni ured razmotri ovaj zahtjev, donijeće odluku o daljem postupku prodaje, o čemu će te biti blagovremeno obavješteni.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: